JUNCADELLA

Hola famílies de l’escola Juncadella!

La data límit per fer la vostra comanda de material on-line és el 30 de juny de 2022.

Us recordem que des de NeusPaper us oferim un DESCOMPTE ESPECIAL DEL 25% en MOTXILLES si veniu a la botiga!!!! (Vàlid fins el 30 de setembre de 2022)

MOLTES GRÀCIES!!

PRIMER

SEGON

TERCER

QUART

CINQUÈ

SISÈ

CARTA INFORMATIVA COMPRA MATERIAL 2022-2023

Benvolgudes famílies,

Pel proper curs 2022/23 us oferim la possibilitat de comprar el material escolar a NEUSPAPER, amb descomptes especials pels alumnes de l’escola Juncadella.

Per tal de fer la vostra comanda heu d’omplir el formulari on line (un per a cada fill/filla, segons el curs que farà).

Al formulari de cada curs trobareu el llistat del material escolar que indica l’escola, amb els preus i imatges de cada producte. En algun cas, oferim la possibilitat d’escollir entre dos productes, com per exemple en els colors (opció de capsa de 12 o de capsa de 24) i en els estoigs portatot (1, 2 o 3 departaments).

Un cop omplert el formulari, us enviarem un correu electrònic amb l’import total de la vostra comanda i el nostre número de compte per fer el pagament. Caldrà fer constar a la transferència els COGNOMS i CURS del vostre fill/a (si teniu més d’un fill/a al centre i voleu fer una única transferència indiqueu els COGNOMS i CURSOS de cadascun). La comanda serà vàlida un cop s’hagi fet el pagament per transferència.

A més, podreu gaudir de la següent oferta:

OFERTA ESPECIAL ALUMNES JUNCADELLA:

25% DE DESCOMPTE EN TOTES LES MOTXILLES!!

FINS EL 30 DE SETEMBRE 

DATA LÍMIT PER FER LA COMANDA: 30 de juny de 2022

En qualsevol cas, tant si feu la comanda on-line com si veniu a la papereria, l’entrega del material es farà al setembre. Es prepara una bossa personalitzada per cada alumne amb el nom i el llistat del material de la comanda.

DATA ENTREGA DE MATERIAL: DIJOUS 1 de SETEMBRE de 2022

HORARI: 18H A 20H

LLOC: ESCOLA JUNCADELLA (La Cellera de Ter)

Per qualsevol dubte us atendrem personalment.

Podeu contactar amb nosaltres (Marta):

972 20 56 69

629 20 56 69

neuspaper.girona@gmail.com

ATENCIÓ: Els preus especials d’aquests productes només s’aplicaran en les comandes que es facin dins del termini establert. Un cop passada la data límit, s’aplicaran NOMÉS els descomptes habituals de la «CAMPANYA ESCOLAR» de NeusPaper.